ЗДО №4, ”Дзвіночок”, Летичів
Хмельницька область, Хмельницький район

Підсумок професійної майстерності вихователів

Атестація педагогічних працівників

Летичівського ясла – садка №4 «Дзвіночок» - підсумок професійної майстерності вихователів

          22 березня 2021 року, з дотриманням усіх карантинних вимог, проведено підсумкове засідання атестаційної комісії І рівня Летичівського ясла – садка №4 «Дзвіночок» на якому  були визначені результати атестації педагогічних працівників, що атестувалися в 2020 / 2021 навчальному році.

         Атестація педагогічних працівників — це важливий етап діяльності ЗДО №4 «Дзвіночок».  Адже метою атестації є стимулювання цілеспрямованого безперервного підвищення рівня професійної компетентності педагогічних працівників садочка, росту їх професійної майстерності, розвитку творчої ініціативи, підвищення престижу й авторитету, забезпечення ефективності освітнього процесу,поширення власного досвіду. А за результатами атестації визначаються відповідність педагогічного працівника займаній посаді, рівень його кваліфікації, присвоюються кваліфікаційні категорії та педагогічні звання. 

    Протягом  навчального року, згідно перспективного плану атестації  педагогічних працівників «Дзвіночка», вивчалась педагогічна  діяльність  вихователів   Липко Л.В.,  Жульової О.М., Сребнюк О.М.,Ніцевич Н.Й. .

         Так, вихователь Липко Л.В. узагальнила досвід роботи з проблеми «Формування екологічно доцільної поведінки дошкільників в контексті освіти для сталого розвитку», який став переможцем Обласної педагогічної виставки «Освіта Хмельниччини на шляхах реформування, 2020» та здобув  дипломом другого ступеня.

     ВихователіЖульова О.М. та Сребнюк О.М. узагальнили досвіди роботи у власних методичних розробках, відповідно за темами: «Заклад дошкільної освіти як осередок для сталого розвитку дитини» та «Нетрадиційні техніки малювання та їх вплив на художньо-естетичний розвиток дошкільників».

ВиховательНіцевич Н.Й. узагальнила досвід роботи з проблеми«Педагогічні умови виховання любові до Батьківщини  у дітей дошкільного віку».

   Також наші педагоги взяли активну участь у конкурсі Обласної педагогічної виставки «Освіта Хмельниччини на шляхах реформування, 2021».

Отже, з упевненістю можна стверджувати, що атестація — це, одночасно, підсумок професійної майстерності педагогів та точка опори для подальших здобутків і звершень на педагогічній ниві.

   Тож,  ШАНОВНІ КОЛЕГИ, БАЖАЄМО ВАМ ТВОРЧИХ ЗЛЕТІВ, ПРОФЕСІЙНИХ УСПІХІВ ТА ПОСТІЙНОГО САМОВДОСКОНАЛЕННЯ !

 

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *