ЗДО №4, ”Дзвіночок”, Летичів
Хмельницька область, Хмельницький район

Дистанційна робота з батьками

Карантин вніс свої корективи у роботу Летичівського ясла – садка №4 «Дзвіночок» (завідувач Марущак С.М., вихователь - методист Шевчук А.В.). Тому, працівники швидко зорієнтувалися і розробили систему дистанційного навчання, продовжили надавати освітні послуги, свою увагу та любов усім вихованцям в режимі on – line.

Досліди, руханки, зображувальна та музична діяльність, пізнавальні та дидактичні ігри – так насичені дні карантину вихованців «Дзвіночка».

Так, всі педагоги склали індивідуальні плани роботи на період карантину, враховуючи вікові особливості малят, надсилають консультації, рекомендації, пам’ятки для батьків. Для дітей проводяться заняття з використанням відео, інтернет – ресурсів (згідно графіку віддаленого навчання з понеділка по п’ятницю з 8.00 до 13.15).

Педагоги обов’язково займаються самоосвітою, реєструються на вебінарах, готують методичні матеріали для подальшої роботи.

Колектив ЗДО №4 «Дзвіночок» – це команда професіоналів - однодумців, що працює щоденно, надає якісну дошкільну освіту дітям, підтримує батьків у цю непросту годину, надсилаючи краплинку позитиву та любові кожній родині, задля того, щоб сім’ї були міцними, щасливими та дружніми.

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *