ЗДО №4, ”Дзвіночок”, Летичів
Хмельницька область, Хмельницький район

«ФОРМУВАННЯ ХУДОЖНЬО-МОВЛЕННЄВОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ЯК СКЛАДОВОЇ МОВЛЕННЄВОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ДОШКІЛЬНИКІВ».

      Сьогодні, 22 березня у ЗДО №4 «Дзвіночок» відбулось планове засідання педагогічної ради на тему «ФОРМУВАННЯ ХУДОЖНЬО-МОВЛЕННЄВОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ЯК СКЛАДОВОЇ МОВЛЕННЄВОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ДОШКІЛЬНИКІВ».

   Плідною, змістовною, інформаційно насиченою була робота педагогів. Директор Марущак С.М. та вихователь-методист Жульова О.М. у вигляді презентації зробили огляд художньо-мовленнєвої діяльності дошкільників в контексті оновленого Базового компонента дошкільної освіти.

Вихователі Ніцевич Н.Й., Сребнюк О.М., Липко Л.В. та Качанюк С.А. проаналізували формування художньо-мовленнєвої компетентності дошкільників через різні види художньо-мовленнєвої діяльності.

    З метою підвищення якості освіти для формування художньо-мовленнєвої компетентності дошкільників усі педагоги створили дидактичні та рухливі ігри за мотивами українського фольклору, які із задоволенням продемонстрували на засіданні педагогічної ради.

     Креативною і цікавою була віртуальна подорож на тему «Природа рідного краю у дитячій поезії Т.Г. Шевченка», на яку запросила усіх присутніх вихователь Будник М.С.

    Також було схвалено узагальнені досвіди роботи вихователів Фасенко Т.В., Воронішиної А.В. та Чупринської О.І., які стали результатами творчих пошуків педагогів.

    В ході засідання були прийняті відповідні рішення, які і надалі сприятимуть творчій, плідній роботі всього колективу ЗДО.

    Дякуємо нашим ЗСУ за можливість працювати на благо нашого підростаючого покоління!!!

 

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *